Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Hoe ga je met onverwachte drukte om in je restaurant

Hoe ga je met onverwachte drukte om in je restaurant

Sharing is caring

Gedrag is niet altijd goed te voorspellen. Wanneer het aankomt op restaurants weten de eigenaren dat de vrijdagavond drukker is dan de dinsdagmiddag. Soms blijken patronen niet op te gaan, wil je weten wat er moet gebeuren als het onverwachts druk wordt.

Klik hier voor de nadelen die kleven aan nee zeggen

klanten die voor de deur verschijnen en die je moet wegsturen vanwege beperkte plaats leveren geen inkomsten op. Geld dat op een drukke avond wordt verdiend compenseert de lagere inkomsten van avonden met weinig klandizie. Nog vervelender is het dat klanten die worden weggestuurd op een avond dat er geen ruimte is deze een negatieve ervaring krijgen met de tent en er op een avond dat er wel plek is en ze uit eten gaan ze toch zullen kiezen voor een ander restaurant. Door dit fenomeen loopt het restaurant op de lange termijn een boel geld mis en dit maakt het dat je op een drukke avond liever een paar stoelen bij schuift dan dat je mensen bij de deur moet weigeren.

De mogelijkheden wat betreft tijdelijk capaciteitsvergroting

Er zijn redenen genoeg voor de horeca aangelegenheid om op een avond dat het storm loopt een stoelen bij te zetten. Wanneer deze niet aanwezig zijn ter plekke kan het restaurant deze huren bij een horeca verhuur via hun website. Op deze manier kan een tweepersoonstafel met extra stoelen geschikt worden voor een grotere groep die er dan toch kunnen eten of kan in een vrije hoek of stuk van het terras nog een tafeltje geplaatst worden. De verhuur biedt ook uitkomst wanneer de hoeveelheid bestek of het aantal borden niet toereikend is. Klik hier om te een kijkje te nemen in de winkel in Tilburg voor meer informatie.

Personeelstekort

Het oprekken van de capaciteit van een restaurant kan maar tot op zekere hoogte. De bediening en de keuken zullen op den duur niet sneller kunnen werken. In een restaurant zijn mensen gewend af en toe wat langer te moeten wachten en hebben ze over het algemeen geen haast, toch zit hier ook een grens aan. Maar gedurende de hele avond een aantal extra plaatsen maakt in totaal wel een redelijk aantal extra gasten.

Voor de voordelen van de horeca verhuur bezoek deze website

De extra gehuurde stoelen en tafels raak je makkelijk kwijt en hoeven daarom niet in het restaurant bewaard te worden. Daarnaast zijn de prijzen van huren relatief laag ten opzichte van kopen. Het brede assortiment garandeert dat de gehuurde meubels bij de rest van het decor zullen passen. Zodra de reserveringen op lopen kunnen ze al benaderd worden, want ze helpen klanten nog dezelfde dag. Bezoek deze website voor meer informatie over de horeca verhuur.