Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Automotive-Autobedrijven / Autorijschool Monkhorst. De rijschool met een persoonlijke aanpak

Autorijschool Monkhorst. De rijschool met een persoonlijke aanpak

Sharing is caring

Veel rijscholen zijn vandaag de dag onderdeel van een grote keten met rijscholen over heel Nederland. Als beginnend chauffeur ben je dan ook één van de velen die begint met rijlessen. Past dit niet bij jou? Ben je op zoek naar een rijschool in Tilburg met een persoonlijke benadering? Maak dan kennis met autorijschool Monkhorst.

Voordelen van de autorijschool

Bij autorijschool Monkhorst krijg je rijlessen van eigenaar en instructeur Fred Monkhorst: “Iedere chauffeur is uniek. Ik hanteer daarom de aanpak die past bij jouw persoon, ontwikkeling en rijstijl. Met betrokkenheid, geduld en inlevingsvermogen leid ik mijn leerlingen op tot goede chauffeurs. O ja, ik vind dat rijlessen ook leuk moeten zijn en daarom zorg ik met de nodige humor voor gezellige en leerzame lessen”.

Vanuit de thuisbasis in de Reeshof verzorgt Autorijschool Monkhorst autorijlessen in Tilburg en omgeving. Je lest bij deze rijschool in een veilige Volvo V40. Voor het behalen van je rijbewijs kun je kiezen voor een compleet rijlessenpakket, inclusief online theoriepakket, praktijkboek, tussentijdse toets, praktijkexamen en eventueel herexamen (eenmalig). 

Beginnen met rijles?

Klinkt dit als de rijschool voor jou? Op de website van Autorijschool Monkorst kun je een gratis proefles aanvragen om te kijken of deze rijschool bij jou past. Ben je benieuwd wat andere beginnende chauffeurs van de rijlessen vonden? Bekijk dan de reviews voor Autorijschool Monkhorst op Google en Facebook.