Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Communicatie en Media / Een extra zakelijk Tilburgs telefoonnummer is geen overbodige luxe

Een extra zakelijk Tilburgs telefoonnummer is geen overbodige luxe

Sharing is caring

In de huidige tijd vervagen de grenzen tussen ons werk en thuis. Bovendien is de cultuur van het werken op afstand langzaam doorgedrongen in onze 'thuis' uren. Mensen moeten dus proberen ervoor te zorgen dat hun werkuren niet in hun persoonlijke tijd doordringen. 

Een van de beste manieren om werk- en privé-uren gescheiden te houden is door een tweede telefoonnummer te bezitten. 

Waarom het bezitten van een apart werktelefoonnummer belangrijk is

Miljoenen mensen beginnen elke maand een nieuwe onderneming. Maar helaas beginnen er niet veel met het leggen van een stevige basis. Een cruciale factor die ze over het hoofd zien is communicatie. Het onderhouden van effectieve communicatiekanalen met je klanten is van vitaal belang voor het succes van je bedrijf. Toch verzuimen nieuwe bedrijven een apart werktelefoonnummer in te stellen voor hun klanten en cliënten. 

Als je een tweede telefoonnummer krijgt, anders dan je persoonlijke nummer, laat dat aan klanten zien dat je serieus met je onderneming bezig bent. En het mooiste is dat je niet eens duizenden Euro’s hoeft uit te geven om een tweede telefoonnummer te krijgen en er de voordelen van te genieten. 

In dit artikel gaan we het hebben over de verschillende voordelen van een 013 nummer aanvragen

Voordelen van een tweede telefoonnummer

1. Houd je persoonlijke nummer, persoonlijk

Een van de grootste voordelen van het hebben van een tweede telefoonnummer is dat je je persoonlijke nummer privé kunt houden. Visitekaartjes uitdelen met je persoonlijke nummer erop en ook je nummer overal op het internet zetten zal je persoonlijke leven alleen maar belemmeren. 

Of je nu een potentiële klant aanspreekt of een bedrijfsworkshop leidt, een tweede virtueel nummer beschermt je privacy. De mogelijkheid om je beroepsleven gescheiden te houden van je privéleven is zo eenvoudig als het krijgen van een tweede telefoonnummer. 

2. Krijg volledige controle over je leven 

Discipline in je leven brengen is de sleutel tot je levensgeluk. Maar in de huidige tijd is het gemakkelijk om je werkroutine te verknoeien met toegang tot alle apps voor onderweg. Als je 's morgens wakker wordt of naar huis vertrekt, wil je niet dat je een e-mail ontvangt die je stemming kan veranderen. 

Het leidt tot stress en verstoort je gemoedsrust. Maar als je een tweede telefoonnummer hebt, kun je dat buiten kantooruren gemakkelijk uitschakelen en krijg je controle over je tijd. 

3. Zie eruit als een professional 

Als je je wilt onderscheiden van je concurrenten, moet je een sterke basis leggen. Om de marktleider in je bedrijfstak te worden, is het van cruciaal belang die infrastructuur op te bouwen. Als je met overzeese klanten te maken hebt, kan het hebben van een lokaal virtueel telefoonnummer een goed imago scheppen. Wanneer klanten een lokaal nummer voor klantenservice zien, wekt dat hun vertrouwen. 

Het hebben van een tweede virtueel telefoonnummer kan het imago van je bedrijf versterken - je kunt een prestigieus netnummer kiezen voor je klanten. 

4. Bescherm je gegevens

Het hebben van een apart telefoonnummer is ook een maatregel voor de beveiliging van je gegevens. 

Als je je aanmeldt bij een telefoon app of dienstverlener, ga je akkoord met hun voorwaarden. Misschien slaan ze hun gegevens niet op met de bedoeling ze te misbruiken, maar de kans is groot dat hun gegevens toch gehackt worden. 

Dus als een app de volgende keer je telefoonnummer wil hebben om je aan te melden, kun je je tweede telefoonnummer geven. 

Bovendien zijn er momenten dat een bedrijf toegang tot je toestel nodig zou hebben om je emails te controleren. In sommige gevallen kan het bedrijf ook besluiten om de hele harde schijf te wissen. Als je in zulke gevallen je werk- en persoonlijke telefoon hetzelfde houdt en ze wissen de inhoud ervan, zou je ook belangrijke gegevens en herinneringen kunnen verliezen.

Leestip: Tweede zakelijke nummer vast op je mobiele telefoon of app ? Welke is beter ?

5.  Screen je inkomende gesprekken

Als je werktelefoonnummers scheidt, kun je gemakkelijk je werk- en privé-gesprekken volgen. Op zaterdagavond zul je geen telefoontje van je werk verwachten als je je met je vrienden aan het vermaken bent. Je zou je oproep direct beantwoorden met de gedachte dat het misschien je vrienden of familie zijn die bellen van een onbekend nummer.

Stel je voor dat je een oproep beantwoordt denkend dat het je vriend is, om er dan achter te komen dat je klant je belt voor een bijwerkgesprek.

Bovendien, als je weet wie er belt, geeft dat je de kans je voor te bereiden op het gesprek dat komen gaat. In wezen stelt een tweede telefoonnummer je in staat gesprekken te screenen en te weten welke persoonlijk zijn en welke zakelijk. 

6. Schakel gesprekken door naar meerdere mensen

Als je een tweede nummer telefoon koopt bij geselecteerde dienstverleners, stellen ze je in staat je oproepen gemakkelijk naar een ander nummer door te schakelen. Als je het druk hebt, kun je met de app voor een tweede nummer telefoon gemakkelijk doorschakelen naar een andere leidinggevende of medewerker. Dit zorgt ervoor dat je alle oproepen beantwoordt en vermindert de kans dat je je klanten van streek maakt.

Zo kun je, als je bedrijf begint te groeien, alle oproepen nauwlettend in de gaten houden en je klanten tevreden houden. 

De kern van de zaak: Gebruik een tweede virtueel telefoonnummer

De technologie wordt met de dag beter. Er zijn een paar beste aanbieders van tweede telefoonapps waarmee je via het internet gesprekken kunt voeren en ontvangen. Je hoeft je alleen maar aan te melden, een lokaal netnummer te kiezen, en in luttele seconden te beginnen bellen.