Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Wat kun je allemaal doen in Tilburg?

Wat kun je allemaal doen in Tilburg?

Sharing is caring

Tilburg, een bruisende stad waar veel te beleven valt. In de Kruikenstad vier je niet alleen tijdens Carnaval een feestje. Er valt genoeg te beleven! Wanneer je nog nooit een bezoekje hebt gebracht kan het lastig zijn om een uitje te kiezen. In Tilburg zijn zo veel leuke activiteiten. Wij hebben speciaal voor jou de leukste uitjes op een rijtje gezet.

Klimcentrum Neoliet

Ben je niet bang voor grote hoogtes en hou je wel van een beetje avontuur. Dan mag een uitje aan Klimcentrum Neoliet niet ontbreken. Het klimcentrum heeft een oppervlakte van wel 1500 meter, gegarandeerd voor uren klimplezier! Een uitstapje naar Klimcentrum Neoliet is geschikt voor volwassenen én kinderen.

Het TextielMuseum

In 1958 opende het TextielMuseum in een voormalige fabrikantenvilla. In 1985 verhuisde het Textielmuseum naar de voormalige textielfabriek van firma C. Mommers & Co. In het museum kan je niet alleen zien hoe textiel precies wordt gemaakt, ook is er een grote collectie met textielkunst. Wanneer je een rondleiding in het museum boekt dan leer je achter elk stuk in het museum het verhaal kennen. Het museum is ook geschikt als plek om een workshop te volgen.

Doloris' Meta Maze & Rooftop

Laat je door Taxi Tilburg rijden naar Doloris' Meta Maze & Rooftop. Wanneer je in je eentje geblinddoekt door de poort stapt begint het avontuur pas echt! Net zoals Alice in Wonderland moet jij wanneer je blinddoek weer af is kiezen tussen verschillende deuren en of je wel wil kruipen door een gat in de muur. Elke keer wacht je een nieuwe verrassing, een ruimte vol met muziek of een spannende glijbaan. Doloris' Meta Maze is wel meer dan 400 vierkante meter. Tijdens je speurtocht zal je anderen tegenkomen, maar de reis blijft altijd voor iedereen uniek. Sluit de reis af in de Rooftopbar en drink hier een van de lekkere cocktails.

Het Willem II Stadion

Een uitje aan het Willem II Stadion mag natuurlijk niet ontbreken wanneer je een weekendje Tilburg hebt gepland. Stap in de taxi van Taxi Tilburg en laatje voor het stadion uitzetten. Boek een stadiontour en laat je door de gids rondleiden door de perskamer, kleedkamers, spelershome en het veld. Kinderen krijgen een goodiebag mee na afloop!